POLÍTICA DE PRIVACITAT

SEGURETAT I PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL


Privacitat i Protecció de dades personals

Com a norma general, la utilització de la web de British House Languages SL (en endavant, BRITISH HOUSE), no requereix com a condició prèvia que els usuaris revelin les seves dades personals.

No obstant això, l’usuari podrà remetre a BRITISH HOUSE , amb domicili social al C / Sant Cugat 1, 08191 Rubí (Barcelona), les seves dades de caràcter personal mitjançant els diferents formularis que a aquest efecte poden disposar-se a la pàgina web . Aquests formularis inclouen informació concreta sobre les finalitats per a les quals les seves dades seran tractades, en compliment a les exigències establertes en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i restant legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Les seves dades personals seran tractades per BRITISH HOUSE de forma confidencial i només per a aquelles finalitats que vostè hagi consentit.

L’informem que les seves dades no seran cedides, venudes, llogades o posades a la seva disposició de cap altra manera a cap tercer, excepte a aquells proveïdors de serveis de BRITISH HOUSE que realitzin determinades activitats per a l’escola (com ara, l’enviament de les comunicacions, proveïdors de serveis informàtics, etc.), però en cap cas per les seves finalitats pròpies.

Possibles Finalitats

L’informem que les dades personals que vostè ens faciliti podran ser tractades per BRITISH HOUSE per a les següents finalitats:

Si és el cas, gestionar i respondre a la seva consulta o sol·licitud, així com l’enviament de documentació en el cas que així ho requereixi.

Si és el cas, gestionar i tramitar la seva participació en un concurs o sorteig.

Si és el cas, rebre, avaluar i tramitar la seva candidatura, així com gestionar la seva participació en un procés de selecció laboral.

Si és el cas, atendre i tramitar la seva sol·licitud de visita a les nostres instal·lacions o la realització de proves de nivell d’idiomes, així com l’enviament de documentació en el cas que així ho requereixi.

L’enviament de la Newsletter i comunicacions comercials sobre productes i serveis de BRITISH HOUSE per mitjans electrònics, en cas que així ens hagi autoritzat.

Terminis de conservació

Les seves dades es conservaran de forma indefinida. Recordi que pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment.


Exercici de drets i reclamacions davant l’AEPD

Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició, mitjançant  l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça information@britishhouse.es, o si ho prefereix, mitjançant correu postal dirigit a l’adreça C / Sant Cugat 1, 08191 Rubí  (Barcelona), en el qual l’Usuari s’identificarà i indicarà amb claredat l’objecte de la seva sol·licitud.

Amb l’objectiu de que la informació continguda als nostres fitxers estigui sempre actualitzada, preguem als nostres usuaris que ens comuniquin, el més aviat possible, les modificacions i rectificacions de les seves dades de caràcter personal.

BRITISH HOUSE li recorda que podrà exercir el seu dret de reclamació davant l’autoritat de control competent, Agència Espanyola de Protecció de Dades en www.agpd.es


Nivells de Seguretat

La informació rebuda per BRITISH HOUSE mitjançant la present pàgina Web serà tractada amb la màxima reserva i confidencialitat. Així mateix, en resposta a la preocupació de BRITISH HOUSE per garantir la seguretat i confidencialitat de les seves dades personals, hem adoptat tots els mitjans tècnics al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades a través del lloc web. En tot cas, cal tenir en compte que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.